Uskoro u rad kreće sustav rampi na ulazu u Lučicu

Ovim putem obavještavamo članove da je uskoro planirana aktivacija sustava rampi na ulazu u Lučicu. Donesen je Prometni pravilnik (dostupan na poveznici), kojim su regulirana pravila ulaska i prometa vozilima unutar sportske lučice Split. Pravilnikom je detaljno pojašnjen način ostvarivanja prava na dodjelu magnetne kartice koja omogućuje ulazak i izlazak vozila, pa pozivamo članove  da pažljivo ga pažljivo pročitaju. Pravo na dodjelu kartice ostvaruju: članovi s dodijeljenim pravom korištenja veza; zaposlenici JK Split; Predsjednik Skupštine, Predsjednik i Dopredsjednik kluba, ostali članovi Upravnog odbora, članovi Nadzornog odbora i Stegovne komisije, a iznimno pravo na dodjelu kartice ostvaruju i druge fizičke i pravne osobe po odluci Upravnog odbora. U svrhu dodjele magnetne kartice potrebno je dostaviti uredno ispunjen obrazac zahtjeva (dostupan na poveznici), slanjem na e-mail adresu kluba Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili dostavom u poštanski sandučić kluba u prizemlju upravne zgrade. Ispisane obrasce zahtjeva bit će moguće preuzeti i na prvom katu upravne zgrade, ispred ulaza u tajništvo. S obzirom na situaciju s koronavirsuom, molimo članove da izbjegavaju osobni dolazak i ulazak u urede kluba. Za sva pitanja, slobodni ste kontaktirati nas na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela +385 98 386 820 u radnom vremenu (pon-pet 8-16 sati). 

Uputa za dodjelu magnetne kartice - ukratko: 

1. Dostaviti uredno ispunjen obrazac zahtjeva za dodjelom magnetne kartice na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u poštanski sandučić kluba

2. Pričekati povratni odgovor - potvrdu da je odorena dodjela magnetne kartice

3. Izvršiti uplatu iznosa za izradu i kodiranje kartice prema računu kojega će dostaviti tajništvo i dostaviti potvrdu o izvršenoj uplati (100,00 kn)

4. Preuzeti karticu i potpisati zapisnik o preuzimanju kartice i prihvaćanju pravila korištenja

Do 15.8.2021. trajat će 'testno razdoblje' korištenja kartice, nakon kojeg datuma će dodijeljene kartice biti automatski deaktivirane. Članovi koji se odluče i dalje koristiti magnetnu karticu, trebaju pravovremeno dostaviti potvrdu o uplati iznosa za godišnje (400,00 kn), odnosno mjesečno (100,00 kn) razdoblje korištenja kartice pema računu kojega će ispostaviti tajništvo. Tijekom testnog razdoblja moguće je dostaviti i prijedloge izmjena i dopuna Prometnog pravilnika. 

Sustav ulazno-izlaznih rampi bit će aktiviran čim za to budu ostvareni uvjeti. 

 

Prometni pravilnik

Zahtjev za dodjelom magnetne kartice