Pridružite se
17. Kupu Kaštelanskog zaljeva!

I ove godine, u ambijentu Kaštelanskog zaljeva nas očekuje tradicionalna 17. KUKA. U trokutu Između Marjana, Čiova i Kozjaka, u ambijentu koji je idealan za jedrenje, oprobajte svoje vještine pod jedrima.

KUKA je više od regate, to je događanje sa šuštom i guštom. Adrenalin dok se jedri u olimpijskom trokutu dok je Kaštelanski zaljev ispunjen jedrima, gdje su konkurenti uvijek blizu, stvara posebni osjećaj.

I ove godine imamo Kukine priče, gdje predstavljamo jednu staru morsku kuku, i možemo slušati dogodovštine iz morskim bespuća.

Osim Kukinih priča, odlučili smo dodati i okus i miris regati, te imamo kulinarski obračun pet posada u kuhanju dalmatinskih jela. Tko bolje vlada kuhačom ćemo otkriti u nedjelju, a tad ćemo imati i priču sa zrnom soli, a kakva bi bila priča s pomorskom tematikom.
Koncert iznenađenja nismo zaboravili, ali kako i ime kaže, izvođač je iznenađenje, ali termin je poznat, tradicionalno subota navečer je rezervirana za vrhunsku zabavu i svirku, odmah nakon večere.

Kao što Kaštelanski zaljev spaja Split, Trogir i Kaštela, tako i KUKA spaja jedriličare i zaljubljenike u more.

NOVOSTI

14/06/2024
Pozivaju se svi natjecatelji koji su se prijavili na 71. Spitovoj regati krstaša na registraiciju koja će se odviti u četvrtak 20. lipnja s...
20/06/2024
Pozivamo sve natjecatelje na južnu stranu Splitskih vrata gdje će u 13h, započeti uzbuđenje prve etape naše tradicionalne regate....
01/07/2024
Finila je i ova 71. Splitova regata krstaša koja je otvorila sezonu litnjeg regatavanja. Petak pod pekom i laganim maeštralom od čvor do dva...